"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 28 ianuarie 2013

Omul Nou ca necesitate a noii Ere

            Oricare ar fi gradul în care credem în profețiile care s-au făcut pentru perioada care a început în decembrie 2012 nu cred că mai putem nega că trecem printr-o perioadă în care traversăm transformări ce au loc la orice nivel - de la microcosmos la macrocosmos.
            Criza prin care trecem la scară individuală dar și la nivel de societate impune necesitatea unor schimbări majore care încep în mod clar cu cele interioare. Cred că schimbarea de mentalitate ocupă în cadrul acestora locul cel mai important. Cum spuneam și aici (click!) - nu trebuie să avem ochi de vultur și nici capacități paranormale ca să vedem starea în care ne-au adus prejudecățile, judecățile, critica, invinuirea eternă a celuilalt și uitatul în grădina vecinului. Acestea ne-au adus deja unde suntem astăzi. Pentru destul de mulți oameni (printre care mă număr și eu) este deja clar că trebuie să "încercăm" ALTCEVA - o nouă abordare, o nouă mentalitate, noi modele.

             "Omul viitorului va fi unul inițiatic, spiritualizat, conștient de originea sa sacră și de sensul venirii sale pe lume. Omul viitorului va fi obligat ca alternativă a autoextincției spre care mergem cu pași repezi să-și edifice o nouă conștiință, o nouă spiritualitate în acord cu sensul său originar." - Jean-Paul Bertrand

            Pentru mine este o bucurie și o relaxare cănd îl urmăresc pe domnul prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan datorită discursului foarte bine argumentat și imaginii de ansamblu ce o oferă asupra subiectului discutat. Din acest motiv aduc astăzi în atenție o nouă emisiune la care a fost invitat și în cadrul căreia subiectul principal este Omul Nou - Omul Viitorului (viitor care cel puțin mie nu-mi pare prea îndepărtat, pentru că pur și simplu simt că lucrurile s-au accelerat și intuiesc că acesta va "trendul" în lunile care urmează). Este vorba despre emisiunea "Dincolo de aparențe" realizată de Florentina Fântânaru, ediție care a fost difuzată chiar pe 21 decembrie 2012. 
            Vizionare plăcută!


Felicitări doamnei Florentina Fântânaru pentru emisiuni atât de interesante!
Cărțile domnului prof. Dumitru Constantin Dulcan pot fi cumpărate online:
"Inteligența materiei" - comandă online aici-link - transport gratuit;
"În căutarea sinelui pierdut" (ambele volume) - comandă online aici-link - transport gratuit;
"Mintea de dincolo" - comandă online aici-link - transport gratuit;

Dacă este prima dată când ai ajuns pe această pagină îți pot spune că celelalte articole ce conțin emisiuni cu domnul prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan se găsesc cu un click aici!


Cu drag    *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: