"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 22 martie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (7)

Există o mulțime de credințe adânc înrădăcinate în mintea noastră care ne împiedică să avem viața pe care ne-o dorim. Chiar și când suntem dispuși să facem însfârșit schimbări în credințele noastre descoperim în noi înșine alte credințe ascunse bine în subconștient care ne opresc să le schimbăm pe cele de care suntem conștienți.

Da. Mintea noastră este un instrument miraculos însă este în același timp unul foarte complex despre care știm prea puține lucruri chiar dacă este foarte atent și intens studiată de către psihologie.

Dacă acum o săptămână am postat conferința legată de biologia percepțiilor (link) susținută de prof.dr. Bruce Lipton, iată astăzi în cadrul seriei de informații insuficient popularizate partea a doua a conferinței respective - parte susținută de psihologul Robert M. Williams - filozof, absolvent al UCLA, doctor în Consiliere şi servicii personale la Universitatea din Colorado. Robert M. Williams este acum preşedinte al The Myrddin Corporation şi director al PSYCH-K Centre International.


Acesta vorbește pe parcursul conferinței despre felul în care credințele noastre ne afectează stima de sine, relațiile cu ceilalți, prosperitatea, performanța la locul de muncă, sănătatea și multe alte aspecte ale vieții noastre,

De asemenea, explică funcționarea subconștientului, comunicarea cu acesta, exercițiile pe care le putem face în acest sens, felul în care putem demonta miturile (credințele false) pe care le avem despre schimbări în general și multe, multe alte lucruri foarte interesante dar mai ales utile în cazul când vrem să începem schimbările și nu știm de unde. Vizionare plăcută!


Cartea lui Robert M. Williams - "Partea/ Pacea ce lipsește din viața ta" - a fost tradusă și în limba română și poate fi cumpărată online la doar 12 ron cu un click aici-link. Reamintesc și cărțile lui Bruce Lipton pe care le-am recomandat în articolul precedent al seriei (6): "Biologia credinței" - comandă online aici-link  și "Evoluția spontană" - comandă online aici-link.
***
Dacă ai ajuns pentru prima oară aici, îți urez bun venit! Este o pagină cu materiale care ne ajută să devenim mai buni și mai conștienți în alegerile noastre. Poți alege mai ușor un subiect cu ajutorul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept,
cu drag  💗



3 comentarii:

camelia salceanu spunea...

Foarte interesant, voi pune in aplicare tehnica

InfoAlex spunea...

AM VAZT DOAR 10 MINUTE DIN FILMULET,RESTUL NU MAI MERGE...
POTI VERIFICA ?
MULTUMESC...

Adina Amironesei spunea...

@ InfoAlex:
Filmul este ok, am verificat.
Dacă ar fi avut vreo problemă nu ar fi putut fi vizionat deloc.
Deci este vorba despre conexiunea la internet, viteza acesteia, etc. :)