"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 28 aprilie 2013

Recomandare film - Fără limite


Cum ar fi să știi tot ce-ai vrea să știi aproape instantaneu? Cum ar fi să-ți poți accesa absolut toate amintirile - tot ce ai citit, ce ai văzut și ce ai auzit de-a lungul întregii vieți? Cum ar fi să poți face toate conexiunile posibile între toate cunoștințele cu care ai intrat vreodată în contact într-un fel sau altul și cum ar fi dacă asta s-ar întâmpla într-o fracțiune de secundă?

Eeeeh...bineînțeles că asta ar fi minunat! Dar...ce ai fi tentat/ă să faci cu aceste abilități, cu ce scop le-ai folosi?... 😁

Filmul de astăzi - Limitless (Fără limite) [2011]- este un SF excelent care ne stimulează imaginația într-un mod aparte. Pentru că nu vreau să vă răpesc surpriza, nu vă mai dau nici un detaliu decât faptul că în rolurile principale sunt Bradley Cooper, Robert De Niro și Abbie Cornish. Filmul este preluat de pe acest site (link) însă pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. Propun deci să lăsăsm imaginația să zboare...fără limite! Vizionare plăcută!

Link alternativ aici (link)
Poți găsi:
- alte recomandări de filme aici (link)
- alte exerciții de imaginație aici (link)
***
Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate", cuvintele cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare


4 comentarii:

IanculescuHimself spunea...

Deosebit de bun filmul. L-am vazut de doua ori pentru ca pur si simplu mi-a placut mult :)
Interesanta pastiluta.

Anonim spunea...

Foarte bun film, chiar am reușit să îl văd, în ciuda timpului limitat ! Mie îmi plac mult SF-urile cu adevărat bune, care pun și problematici filosofice și sociale.
De fapt, ele pot fi ”SF” uri pentru o anumită epocă, și realități într-o alta - așa cum a fost și cu conceptele lui Jules Verne.

Anonim spunea...

foarte bun filmul...toata lumea zice ca este un sf,,dar vazut mai in profunzime...ne demonstreaza cate putem face cu ajutorul mintii...practic nu exista limite...dar noi oamenii ni le impunem,,,asta si datorita dogmei cu care am fost indoctrinati.

Anonim spunea...

Felicitarile mele pentru recomandarile filmelor! Apreciez foarte mult alegerea ta! Multumesc. :)