"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

duminică, 19 mai 2013

Recomandare film - In Time

Cum ar fi lumea în care trăim dacă moneda de schimb ar fi secundele, orele, zilele vieții noastre? Dacă am munci ca să căștigăm timp și nu bani și dacă am plăti totul cu timp din propria viață.

Filmul de astăzi - In Time - are o idee centrală pe care o consider genială. Este un film care ajută semnificativ să ne restabilim prioritățile și să ne gândim măcar de două ori dacă sistemul de valori conform căruia ne ghidăm viața este cel în armonie cu scopurile noastre sau este departe de a fi. Un film ca un instrument de măsură cu o precizie extrordinară.

Un film care se încadrează perfect în grupa exercițiilor de imaginație (link), în grupa exercițiilor de fitness mental (link) și emoțional (link) dar și în gama exercițiilor de „dezvoltare personală cu bisturiul” (link).

Ar fi inutil să vă dezvălui mai mult, de aceea vă mai spun doar că în rolurile principale sunt Cillian Murphy, Justin Timberlake și Amanda Seyfried și că merită fiecare minut investit chiar dacă am trăi în lumea a cărei monedă de schimb ar fi timpul. Filmul este preluat de pe acest site (link), dar pentru o vizionare optimă este recomandată cumpărarea dvd-ului. Vizionare plăcută!

Link alternativ aici (link)

***
Dacă esti pentru prima dată pe această pagină poți găsi celelelalte recomandări de filme aici (link) sau poți alege alte subiecte din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   


3 comentarii:

Anonim spunea...

superb !!!

Razvan Ianculescu spunea...

O realizare deosebit de buna. Ideea nu este noua, dar filmul este de mare mare angajament. Este unul dintre filmele mele preferate, desi Justin nu este un actor bun, in filmul asta joaca foarte foarte bine.

Ovidiu Valentin spunea...

O recomandare de film destul de buna. Filmul acesta imi aduce aminte de un altul mai vechi, cu o realizare simpla dar de un mare impact asupra mea - "My dinner with Andre".
Il recomand tuturor celor care vor sa afle si alte perspective asupra vietii. O viata care bate (de departe) SF-ul!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...