"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 16 iunie 2013

Recomandare film - Un alt Pământ


Ce-ar fi dacă mâine ai vedea pe cer apropiindu-se o altă planetă identică cu Pământul? Ce-ar fi dacă ai afla că acolo există un alt TU? Ai dori să te întâlnești cu Tine? Ce ți-ai spune?

Întrebări ale căror răspunsuri ne pot aduce noi unghiuri din care putem privi viața și mai ales din care ne putem privi pe noi înșine în studiul continuu spre autocunoștere și dezvoltarea personală integrală (link). Întrebări ale căror răspunsuri pot fi transformatoare.
Filmul de astăzi - Un alt Pământ - este unul de suflet, ca și celelalte pe care le-am recomandat pe această pagină, unul care ne pune în mișcare emoțiile (link) și imaginația (link)  și care deschide noi căi de acces spre cunoaștere. Vizionare plăcută!
***Înțelegerea emoțiilor noastre (și ale celorlalți) și a stărilor ce le generează acestea, plus găsirea metodelor potrivite prin care putem să ne creștem adaptabilitatea în situații de stres - se află printre obiectivele workshop-ului de la București de pe 22 și 23 iunie - pe care l-am anunțat aici (link) și ale cărui detalii le-am dat aici (link).

Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți urez bun venit! Poți găsi celelelalte recomandări de filme aici (link) sau poți alege alte subiecte din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta.

Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

4 comentarii:

Lucia spunea...

Stimata doamna Adina Amironesei,
am vizionat cateva filme din cele recomandate de d-voastra...Gazda,Intre doua lumi..
Va marturisesc ca mi-am adus aminte de multe...am gasit raspunsuri la intrebari si pot sa afirm ca suntem fiinte multidimensionale...da, putem fi aici dar si in alte parti din Galaxie...suntem TOT CEEA CE ESTE,Sufletul se manifesta in acelasi timp pe frecvente joase dar si in cele mai inalte...experimenteaza dualitatea si unitatea simultan...
Traind in Aici si Acum,se transcende dualitatea,devii atemporal...iar cand atingi Iubirea Infinita,care e singura realitate care exista,restul e iluzie,atunci realizezi conexiunea cu toate Multiversurile...
Suntem cu totii Fiinte de Lumina si Iubire,numai ca unii dintre noi nu-si amintesc inca...dar TOTI sunt asteptati la intalnirea cu Sinele Divin...nu exista timp ci doar Eternitate...
Va multumesc pentru recomandari,pentru munca pe care o faceti...va doresc mult succes pe mai departe.
O calda imbratisare din partea unui Suflet poposit pe Mama Pamant...

Adina Amironesei spunea...

@ Lucia:
Mulțumesc foarte mult pentru aprecieri și pentru gândurile calde!
Te îmbrățișez cu drag ♥ >:D<

ion adrian spunea...

Adina,
In film spre sfarsit eroina spune:
Poate ca da, poate ca nu...
Ei bine o parfrazez partial spunand ca poate ca da, acest film este cel mai frumos din cele postate aici de tine.
Multumesc...

Adina Amironesei spunea...

@ Ion Adrian:
Mă bucur că ți-a plăcut. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...