"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 10 august 2013

O poveste despre pasiune, feminitate și feminism

Dacă ați mai vizitat această pagină vă este cunoscut faptul că sunt pasionată de a asculta povești de viață și mai ales sunt pasionată de...pasiune. Deoarece sunt convinsă că pasiunea este motorul acțiunilor noastre chiar dacă nu observăm mereu acest lucru.

Bineînțeles, vibrez într-un fel anume când întâlnesc în realitate sau în mediul virtual oameni care au ca pasiune pasiunea și când le observ sclipirea din ochi atunci când vorbesc despre asta. Știm cu toții că pasiunea naște creații a căror valoare rămâne în istorie și bucură inima noastră a tuturor într-un mod special. Tot pasiunea ne transformă munca în relaxare și bucurie și ne face să uităm de tot ce există în afara ei. Energia pasiunii nu poate fi confundată cu nimic altceva și poate era suficient dacă aș fi spus doar asta.

Am întâlnit astăzi discursul unei ființe minunate - Isabel Allende (scriitoare chiliano-americană de succes (link)) - care mi-a îmbogățit semnificația pasiunii și m-am gândit să că merită să împărtășesc cu voi aceste momente încărcate de blândețe, de căldură sufletească dar și de un umor relaxant, numai bun pentru această seară...Vizionare plăcută!


Tot despre pasiune sunt și poveștile de aici (link), aici (link) și aici (link).

Cărțile lui Isabel Allende, majoritatea bessellere, sunt la fel de pline de viață și înțelepciune ca și energia acestui discurs. Acestea au fost traduse și în limba română și pot fi comandate online aici-link (transportul fiind gratuit oriunde în țară).


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Sper să găsești subiecte care să îți placă în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta sau în lista cu articole recomandate. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc.

ionica33 spunea...

sunt de acord cu ce spune aceasta femeie plina de pasiune; femeile zilelor nostre si-au cam pierdut feminitatea si preiau din comportamentul masculin, astfel considerandu-se mai puternice. Puterea vine din interior!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...