"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 10 august 2013

O poveste despre pasiune, feminitate și feminism


Sunt pasionată de... pasiune. Recunosc. Pentru că cele mai frumoase gesturi, acțiuni și acte artistice se nasc din pasiune. Cred că pasiunea este motorul acțiunilor noastre cele mai curajoase chiar dacă nu suntem mereu conștienți acest lucru.

Sunt pasionată și de poveștile oamenilor. Pentru că sunt un izvor nesfârșit de inspirație. Vibrez într-un fel anume când întâlnesc în realitate sau în mediul virtual oameni care au ca pasiune pasiunea însăși și când observ sclipirea din ochi lor atunci când vorbesc despre asta. Știm cu toții că pasiunea naște creații a căror valoare rămâne în istorie și bucură inima noastră a tuturor într-un mod special.

Tot pasiunea ne transformă munca în relaxare și bucurie și ne face să uităm de tot ce există în afara ei și chiar de noi înșine. Energia pasiunii ne face să fuzionăm efectiv cu actul creator și cu obiectul creat. Și cred că fiecare om a trăit măcar o dată acest sentiment, iar dacă îl trăiește în fiecare zi se poate considera cu adevărat binecuvântat.

Am întâlnit de curând discursul unei ființe minunate - Isabel Allende (scriitoare chiliano-americană de succes (link)) - care mi-a îmbogățit semnificația pasiunii și m-am gândit să că merită să împărtășesc cu voi aceste momente încărcate de blândețe, de căldură sufletească dar și de un umor relaxant, numai bun pentru suflet. Sper să vă inspire și să vă reamintească valoarea vieții trăite cu pasiune, vizionare plăcută..


REMINDER: Dacă simți că rutina a preluat mare parte din pasiunea vieții, atunci tabăra Bucuria de A FI e pentru tine. Te invit într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, dincolo de barierele (pre)judecăților și să regăsim pasiunea și bucuria vieții. E o tabără într-un format unic, o EXPERIENȚĂ care îți va schimba perspectiva asupra experiențelor de viață și a vieții în ansamblu. Tot ce vom face va fi într-un mod relaxat, "de vară" și va aveaa legătură cu transformarea interioară autentică. Vor fi o mulțime de chestii faine pe care le-am prezentat în descriere, dar am pregătit și multe surprize. Te poți înscrie în seria 25-29 iulie sau pentru 29 august – 2 septembrie. Detaliile organizatorice se găsesc pe pagina taberei AICI-link. Te aștept cu drag 💗
***
Articole despre pasiune și alte valori ale vieții: Viața înseamnă mai mult decât a fi fericit și În goană după himera unei vieți de succes.

Cărțile lui Isabel Allende, majoritatea bestseller, sunt la fel de pline de viață și înțelepciune ca și energia acestui discurs. Acestea au fost traduse și în limba română și (transportul fiind gratuit oriunde în țară).
- "Casa spiritelor" - comandă online aici-link;
- "Amantul japonez" - comandă online aici-link;
- "Fiica norocului" - comandă online aici-link;
- "Caietul Mayei" - comandă online aici-link;
celelalte pot fi comandate online aici-link. Recomand cu căldură și trei cărți deosebite ce scot la iveală noi dimensiuni ale pasiunii:
- "Grit. Puterea pasiunii și a perseverenței" -Angela Duckworth- comandă online aici-link;
- "Pasiune pentru constiență" -Marc Steinberg- comandă online aici-link;
- "De ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta" -Gary Vaynerchuk- comandă online aici-link.


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Sper să găsești subiecte care să îți placă în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta sau în lista cu articole recomandate. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare



2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc.

ionica33 spunea...

sunt de acord cu ce spune aceasta femeie plina de pasiune; femeile zilelor nostre si-au cam pierdut feminitatea si preiau din comportamentul masculin, astfel considerandu-se mai puternice. Puterea vine din interior!