"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 4 august 2013

Recomandare film - Premoniția

Dintotdeauna mi-au plăcut filmele al căror scenariu este imprevizibil. De ce? Pentru că asta le apropie mai mult de viața "reală". Pentru că, oricâte "măsuri de precauție" ne-am lua, viața ne ia de foarte multe ori prin surprindere. Singurul lucru pe care îl putem face în vederea adaptabilității este să ne antrenăm cât mai bine emoțiile și mintea. Așa am ajuns să practic acest "sport" și să propun și aici astfel de exerciții de imaginație.

Filmul pe care îl recomand astăzi - "Premoniția" - este unul ce respectă ideile de mai sus, anume ne poartă într-o poveste ale căror întorsături sunt greu de anticipat. Titlul său spune deja cam care ar fi firul roșu al acestuia dar nu vreau să vă spun nimic mai mult despre el. Vă spun doar că este un bun exercițiu de flexibilizare și adaptare la situații neprevăzute, eficiența acestuia fiind determinată bineînțeles de măsura în care ne transpunem în povestea personajului principal, rol interpretat excelent de Sandra Bullock.

L-am găsit acum câteva zile pe acest site, iată-l mai jos, dar pentru o calitate video bună recomand cumpărarea DVD-ului. Vizionare plăcută!


Posibil să îți placă și recomandările de aici (link), aici (link) și aici (link).
Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, mă bucur că ești aici! Poți găsi alte recomandări de filme (artistice) aici (link) sau documentare aici (link). Sau poți alege subiectele preferate din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


3 comentarii:

Luminita spunea...

Un film interesant,multumesc pentru ca ni l-ai recomandat.

Adina Amironesei spunea...

@ Luminița:
Mă bucur că ți-a plăcut. :)

ionica33 spunea...

un super film; multumim pentru postare! toti credem in ceva si, asa este, atunci cand apare un gol noi suntem cei care alegem cu ce il umplem: cu iubire si speranta sau cu altceva; iti multumesc personal pentru ceea ce faci pentru noi!