"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

sâmbătă, 21 septembrie 2013

21 septembrie - O zi de pace globală - transmisia LIVE a evenimentului

Așa cum spuneam și acum doi ani în septembrie, mulți oameni au îndrăznit să viseze la o lume în PACE cu adevărat, dar puțini sunt cei care au făcut întradevăr ceva concret pentru îndeplinirea acestui vis.

Revin asupra subiectului pentru a readuce în atenție un om minunat care din 1998 și-a propus un lucru cu adevărat ieșit din comun, acela de a reuși să păstreze Pământul în PACE măcar pentru o singură zi.
Jeremy Gilley - omul în sufletul căruia încape întreaga planetă - a denumit proiectul său - "Pace pentru o zi" (Peace one day - link). Neobosit și plin de încredere, și-a dedicat toți acești ani (începând din 1998) spre a înfăptui acest vis în mod concret. Astfel, el a străbătut întreaga planetă, de pe un continent pe altul, dintr-o țară în alta, depășind pericolele reale în zonele de conflict de pe glob.
De reținut este faptul că acest proiect nu se referă numai la un armistițiu global ci și la stingerea oricărui tip de violență (inclusiv a violenței în familie) măcar pentru o zi și anume astăzi - 21 septembrie.
Iată-l pe Jeremy Gilley la TED vorbind despre proiectul său (în 2011), iar mai jos transmisia live a evenimentului (interviuri cu diverse personalități + spectacol) organizat în cinstea acestei zile - care va dura toate cele 24 de ore ale acestei zile minunate. În spectacol, vor cânta live: Corinne Bailey Rae, Carlinhos Brown, Miguel Bosé, The Feeling, Jahméne Douglas, Kane și mulți alții. Totul a fost organizat de Jeremy Gilley, Jude Law, Monique Coleman și Emmanuel Jal.

Să ne îndreptăm cele mai frumoase gânduri spre pacea planetei noastre și spre locurile de pe glob unde există conflicte armate ca într-o îmbrățișare uriașă și să păstrăm liniștea în familii, la serviciu sau în întâlnirile mai mult sau mai puțin întâmplătoare pe care le avem astăzi. Fie aceasta cea mai liniștită zi pe care am trăit-o cu toții până acum și prima dintr-un lung șir de zile minunate. Cu drag
***Oricare ar fi momentul când intrați aici puteți să vedeți spectacolul de la început chiar dacă el se deschide de la momentul accesării (fiind transmisie live).
***Dăruiți mai departe link-ul pentru a fi împreună (link) cât mai mulți cei care avem aceste gânduri - având în vedere că fiecare contribuție are un impact important în câmpul extins al conștiinței - link .



În postarea de acum doi ani găsiți și filmul "The Day After Peace" realizat de Jeremy Gilley și Jude Law după 10 ani de călătorii pe glob, iată link aici (click).
Dacă ești pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți urez bun venit! Desre profilul acestei pagini există detalii aici (link). Sper să găsești subiecte care să te intereseze în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Dacă îți place ce găsești și îți dorești să afli mai multe îți pot spune că voi susține un workshop la București pe 28-29 septembrie ale cărui detalii le găsești aici (link).
 Cu drag  *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: