"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 2 octombrie 2013

Workshop: Omul Independent Energetic - Iași (12,13 octombrie)


Momentele dragi se păstrează cel mai bine în suflet. Ele sunt greu de descris în cuvinte și poate doar fotografiile să redea măcar puțin din bucuria acestora. Veți recunoaște cu siguranță căldura întâlnirilor pe care eu le numesc magice.

De aceea astăzi vin doar cu poze de la ultimele workshop-uri, testimoniale și anunțul pentru workshop-ul ce urmează. Acesta se va desfășura la Iași pe 12 și 13 octombrie și va avea aceeași temă ca și cel de la București: Omul Independent Energetic (aici este link-ul cu descrierea).

Detalile înscrierii se găsesc în evenimentul de pe facebook adică aici - link (acesta se deschide și în cazul când nu aveți cont) facebook.
 
  

Câteva mărturii ale participanților se găsesc AICI (link) și AICI (link).
Dacă descrierea seminarului (link) sau articolele pe care le-am scris aici (link), aici (link), aici (link) sau aici (link) sau altul din lista "Articole recomandate" (coloana din dreapta) au reușit să depășească limitările cuvintelor scrise și să ajungă la inima ta, atunci sigur acest workshop este pentru tine.
Te aștept cu drag  *>:D< îmbrăţişare

 
Dacă esti pentru prima oară în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Sper să găsești subiecte care îți plac în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: