"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 14 noiembrie 2013

Informații care mi-au schimbat viața (26)

Sistemul de credințe după care omenirea și-a ghidat drumul până în zilele noastre are ca rezultat viața pe care o trăim astăzi și cred că nimeni nu se mai îndoiște de faptul că ne-a adus până în pragul colapsului în toate ariile acesteia. Faptul că întreg tabloul realității noastre arată cum arată, pe mine mă determină să fiu convinsă că undeva, cumva, am pierdut din vedere niște factori de am ajuns până aici.

Pentru mine, cei care au reușit să aplice în viața de zi cu zi roadele noilor descoperiri din neuroștiințe, epigenetică, fizică cuantică, etc. sunt exemple vii ale faptului că schimbarea modului în care gândim chiar dă rezultate și că toate informațiile noi care au apărut în ultimii ani chiar pot fi aplicate pentru a trăi o viață împlinită și armonioasă din toate punctele de vedere.

Pentru că legăturile dintre aceste descoperiri sunt încă greu de observat, pentru că fiecare strop de cunoaștere mai completează încă o piesă în puzzle-ul personal de răspunsuri al fiecăruia, vin astăzi să dau mai departe un interviu de mare valoare cu dr. Bruce Lipton realizat de Cristian Mureșanu (și difuzat în 2012 la TVR Cluj) dar prea puțin mediatizat online.

Așa cum am mai spus și în articolele precedente, Bruce Lipton este un biolog remarcabil, specialist în genetică, foarte cunoscut pe plan mondial datorită ideii sale revoluționare că genele și ADN-ul pot fi modificate odată cu schimbarea credinţelor noastre. Este autor a două cărți best seller "Biologia credinței" (comandă online aici-link) și "Evoluția spontană" (comandă online aici-link), acesta fiind recunoscut și pentru punțile între ştiinţă şi spiritualitate pe care le construiește  permanent în articolele și conferințele sale.

Despre obiceiurile noastre bune și deloc bune, despre lumea invizibilă (energetică) ce modelează lumea fizică, despre bioalchimie, transformări biologice și schimbările pe care le putem face fiecare dintre noi în propriul ADN, plus încă alte multe lucruri nu doar interesante ci și foate utile - în interviul de mai jos. Vizionare plăcută!
*Felicitări domnului Cristian Mureșanu pentru informațiile valoroase pe care le aduce  în interviurile pe care le realizează și în emisiunile domniei sale de la TVR.


Materialele în care se regăsesc cele mai importante informații aduse de dr. Bruce Lipton se găsesc link1, link2, link3,  iar toate (împreună) sunt accesibile cu un click aici (link).
***
Dacă este pentru prima dată când ai pășit pragul bibliotecii mele virtuale, îți urez bine ai venit! M-aș bucura să găsești lucruri plăcute și utile călătoriei tale spre tine însuți în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie, ambele fiind situate în coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗

Niciun comentariu: