"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 24 decembrie 2013

Invită-l pe "Celălalt" la masă

Crăciunul este vremea împăcării. A împăcării cu ceea ce există în fiecare dintre noi dar și cu ceea ce există în ceilalți. Pentru că, în esență, purtăm în noi, în fiecare, toate fragmentele din universul în care ne-am intersectat drumurile.
De aceea am găsit potrivit ca în această seară din ajunul Crăciunului să vă dăruiesc un scurt discurs de suflet care mi-a ieșit în cale zilele acestea și care, prin semnificațiile sale calde mângăie într-un fel aparte aceste clipe. Este vorba despre discursul lui Elizabeth Lesser -  autor al bestseller-ului cu titlul "The Seeker’s Guide and Broken Open". Aceasta a studiat și a lucrat cu oameni remarcabili din domeniul inteligenței emoționale, spiritualității, vindecării și autovindecării și este cofondator și consilier al organizației Omega (link).
Sper să vă încânte sufletul și să vă aducă bucurie, vizionare plăcută!
P.S. Vă aștept mâine în prima zi de Crăciun cu un minunat cadou :)


Putem să ne imaginăm cum ar fi să fie...așa (link) sau așa (link).
Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți urez bun venit! Sper să găsești lucruri care să-ți placă în lista "Articole recomandate" sau în tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   


Niciun comentariu: