"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 8 aprilie 2014

Lucruri uimitoare despre inteligența corpului uman

"În medie, omul este 10% conștient și 90% inconștient de ceea ce face, spune, gândește și simte. Surprinzător, nu-i așa? Această înseamnă că în cursul unei zile folosim 90% din timp pentru a acționa, a vorbi și a gândi mecanic. Este necesar să modificăm starea noastră de inconștiență, fiindcă pentru a realiza ceea ce vrem este esențial să fim conștienți de tot ce facem, spunem, simțim și gândim."

Citatul de mai sus aparține lui Lise Bourbeau - autoare a 21 de cărţi publicate și traduse în numeroase limbi. Eficiența informațiilor cuprinse în cărțile ei au făcut ca acestea să fie vândute în peste 3 milioane de exemplare. Este speaker de renume internațional susținând seminarii și conferințe în toată lumea. Ideea pe care se bazează cărțile sale: dezechilibrele din corpul nostru sunt "mesaje" pe care acesta ni le transmite exprimând măsura în care ne iubim pe noi înșine și pe ceilalți.


Cărțile sale au fost traduse și publicate și în România și pot fi cumpărate online cu un click pe titlurile lor:
- "Corpul tău îți spune: Iubește-te";
- "Ascultă-ți corpul, prietenul tău cel mai bun";
- "Ascultă-ți corpul, în continuare";
- "Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine";
- "Vindecarea celor 5 răni";
- "Despre emoții, sentimente și iertare";
- "Despre frici și credințe";
- "Ascultă, manâncă și încetează sa te controlezi! ";
- "Despre bani și abundență";
- "Despre angajament, responsabilitate și culpabilitate";
- "Despre senzualitate și sexualitate";
- "Să facem pace cu trecutul!";
- "Despre relațiile dintre parinți și copii";
iar cele ce vor apărea în viitor le veți găsi aici-link.

În octombrie 2013 Lise Bourbeau a susținut o conferință în țara noastră și a oferit un interviu extrem de interesant pentru Digipedia Plus. Deoarece informațiile conținute în acest interviu sunt foarte prețioase iar acesta conține și povestea de viață a lui Lise, nu fac o prezentare mai vastă, ci vă invit să-l urmăriți mai jos. Merită fiecare minut investit, vizionare plăcută!



Cărți recomandate - care nu ar trebui să lipsească din casa niciunei familii:
- "Marele dicționar al bolilor și afecțiunilor" -Jacques Martel- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Puterea vindecătoare a bolii" -Thorwald Dethlefse, Ruediger Dahlke- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Boala ca șansă. Cum sa descifram mesajul ascuns al bolii" -Ruediger Dahlke- comandă online aici-link sau aici-link;
- "Boala ca simbol" -Ruediger Dahlke- comandă online aici-link;
- "Vindecarea cu ajutorul minții" -Lissa Rankin- comandă online aici-link sau aici-link - carte în care aceasta descrie programul ei în 6 pași pentru e reechilibra toate ariile vieții noastre, toate care ne fac să fim cu adevărat sănătoși și
- "Tu ești Placebo" -Joe Dispenza- comandă online aici-link;
- "Tu ești Placebo" (audiobook, include 2 meditații ghidate) -Joe Dispenza- comandă online aici-link.
***
Dacă ești pentru prima oară aici, îți urez bun venit! Sper ca lucrurile pe care le vei găsi să-ți fie de folos căutărilor tale. Poți găsi subiecte care te interesează folosind lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗



Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Intamplator l-am vazut pe blog inainte de a-mi fi trimis. Interesant si concordant cu alte surse de informatii din aceeasi categorie: sfintii parinti, shamani, vindecatori bio-energo-energeticieni, maestri intru spiritualitate, cunoasterea colectiva transmisa din generatie in generatie ... Pacat ca "stiinta" pre-actuala din interese meschine sau orgolii nesanatoase a negat in bloc acest tip de cunoastere, catalogandu-o peiorativ ca misticism, babisme, prostii, etc. Din fericire parte din populatia oamenilor de stiinta, de buna calitate, avand curajul sa infrunte majoritatea "conservatoare" si "pricinoasa" a dezvoltat stiinte de granita ale caror rezultate nu mai pot fi negate decat din recredinta, care din fericire sare in ochi si profanilor. Remarc si de aceasta data prezenta placuta, discreta, eleganta si fluenta englezei vorbite si calitatea de exceptie a intrebarilor Inei Ilie, aspect remarcat pe final si de Lise Bourbeau. Multumesc!(E.A.)