"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 2 iulie 2014

Abandonează-te Inimii Tale

"Suntem aici în serviciul întregii lumi care se trezește. Aceasta este ceea ce va aduce lumii Pace și Libertate. Este ceva ce începe cu fiecare dintre noi. Începe cu...tine." - Gangaji.

Deși se crede că criza mondială provoacă crizele la nivel individual, în realitatea este exact invers: criza pe plan global este reflexia și rezultatul crizelor la nivel individual. Așa s-a întâmplat că nu mai avem timpul și energia să ne preocupăm de ceilalți, cel mult ne pasă de cei din familie și de cei din cercul de prieteni apropiați. Așa s-a întâmplat că ne-am îndepărtat din ce în ce mai mult unii de ceilalți până când am uitat de compasiunea de care suntem capabili prin natura noastră intrinsecă.

Drumul autocunoașterii nu este unul tocmai ușor, de aceea doar cei curajoși aleg să-l parcurgă până la capăt. Doar cei curajoși rezistă provocărilor (link) care apar și care sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce înaintăm pe acest "drum". De aceea nu pot decât să mă bucur când văd că cei curajoși sunt din ce în ce mai mulți și să-i felicit atunci când îi întâlnesc.

Suntem în acest moment 7.244.098.123 - când veți citi aceste rânduri cifra va fi alta. Spun asta deoarece am găsit de curând un site pe care se poate afla cifra exactă corespunzătoare momentului. Este cu adevărat impresionant să vezi/simți live pulsul planetei - iată site-ul aici-link. Vă imaginați cum ar fi ca măcar 10% din populația lumii ar fi conștientă de faptul că acest Organism pe care îl formăm împreună este VIU? Conștienți de faptul că fiecare amprentă pe care o lăsăm în sufletul celuilalt (link) este o amprentă pe care o lăsăm în sufletul acestui Organism Viu din care facem parte fiecare.

Cu gândul la aceste lucruri și la cei care mi-au scris că s-au îndrăgostit de blândețea, vocea și învățăturile lui Gangaji, am tradus un nou video care continuă seria pe care am deschis-o în decembrie aici-link și am continuat-o în mai aici-link (merită văzute și acestea). Materialul conține multe înțelegeri pentru minte și în același timp numeroase daruri pentru suflet. Cu adevărat terapeutic în mod holistic. Vizionare plăcută prin ochii sufletului...


În plus față de link-urile strecurate mai sus, recomand două documentare postate anterior: aici-link și aici-link.
Deoarece cărțile lui Gangaji nu au fost încă traduse în limba română, recomand două cărți valoroase pe tema investigării-de-sine - cărți ce conțin învățăturile maeștrilor pe care i-a avut aceasta (transport gratuit indiferent de valoarea comenzii):
"Invățăturile lui Ramana Maharshi" -Arthur Osborne- comandă online aici link;
"Doar rămâi tăcut" -H.W.L. Poonja (Papaji)- comandă online aici-link.
Recomand încă două materiale valoroase pe drumul autocunoașterii:
"Călătorii lejere catre sine" (carte) -Iolanda Mitrofan- comandă online aici-link;
"Călătorii lejere către sine" (CD audiobook) -Iolanda Mitrofan- comandă online vol-I + vol-II.
***
Dacă ești prieten/prietenă al/a acestei pagini de mai multă vreme și lucrurile pe care le-ai găsit aici au adus valoare în viața ta, poți răsplăti energia conținută în articole, traduceri și editarea video-urilor printr-o donație cu un click pe butonul "Donate" din coloana din dreapta.
***
Dacă este pentru prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți urez bun venit! Chiar dacă la prima afișare apar doar 5 articole, în total acum sunt peste 400 - așa că ai de unde alege. Poți folosi listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) pentru a căuta mai ușor un subiect pe placul tău. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişare3 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos... Am incercat sa FIU... acum...

secret_bliss

LIVIU spunea...

Buna(sa-ti fie inina)Adina,
Am "abandonat" aproape(nu in totaliate) orice gand perturbator("Lo sfidante"-cred ca stii documentarul),acordandu-mi doar placerea de a savura aceasta minunatie,plus cele doua link-ri la care ai facut trimitere si efectiv am uitat sa las un comentariu.
O fac acum.Sincer, nu ma asteptam sa rezonezi atat de rapid la rugamintea mea cu Gangaji.
Iti trimit un MULTUMESC din tot sufletul ,un MULTUMESC in care am pus toata admiratia si respectul meu pentru munca permanenta de cautare a cailor ce duc spre ACASA. Si ceea ce este cu adevarat frumos in inima ta este ca dai si mai departe ceea ce afli.
Claudian Liviu-Marin

Georgiana. spunea...

Mulțumesc pentru cele scrise!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...