"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

Click pe banner pentru detalii

duminică, 27 iulie 2014

Recomandare film - Respingerea

Cele mai mari distanțe care s-au creat între oameni și cele mai multe conflicte care au existat în istorie au avut la bază credințele oamenilor, tradițiile conform cărora își trăiau viața. În mod surprinzător, deși omenirea a evoluat exponențial din toate punctele de vedere, conflictele religioase s-au perpetuat până în zilele noastre și continuă să mențină vie separarea, chiar dacă este evident că nu vom ajunge niciodată să gândim sau să credem în aceleași lucruri.
Pelicula pe care o recomand astăzi ("The Shunning") este ecranizarea unei povești emoționante care se petrece la granița dintre două tradiții diferite. Nu vă dezvălui nimic din această poveste, vă spun doar că scenariul este scris de Chris Easterly împreună cu Beverly Lewis (autoarea nuvelei cu același titlu și a mai multe cărți ajunse bestseller), iar în rolurile principale îi veți întâlni pe Danielle Panabaker, Sherry Stringfield, Bill Oberst Jr. și Sandra Elise Williams. Dincolo de povestea în sine, filmul ne spune multe despre relații (link-1, link-2), despre cum se transformă acestea când oamenii sunt dispuși să treacă dincolo de "eu" și de povestea personală și, din aceste motive, poate deveni un foarte util exercițiu de fitness mental și emoțional pentru cei care sunt dispuși să îl facă.
Filmul este preluat de pe acest site-link, dar pentru o vizionare de calitate recomand bineînțeles cumpărarea dvd-ului. Sper ca această recomandare să aducă în sufletul nostru mai multă acceptare pentru toți oamenii oricare ar fi credințele lor. Vizionare plăcută!


Dacă ai ajuns pe această pagină pentru prima dată, îți spun bine ai venit! Ideea principală a blogului este dezvoltarea personală integrală așa cum am descris-o aici-link. Poți căuta mai ușor un subiect pe placul tău folosind listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept

cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...