"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 17 octombrie 2014

Informații care mi-au schimbat viața (50)

"Ce este conștiința? Cum infuențează conștiința întreaga realitate? Cum influențează mintea materia? Există o Conştiinţă unică globală? De ce simţim oare suferinţa? De ce există război ? Care este adevăratul nostru potenţial pentru a atinge Iluminarea individual şi ca civilizaţie? Există oare o închisoare a minţilor noastre? Și dacă da, atunci cum putem redeveni liberi?.."

"Potrivit Organizației mondiale a Sănătății, bolile de inimă sunt cauza principală a morţilor în lume, omorând peste 7,2 milioane de oameni anual (*statistică 2008). În SUA sunt 1,4 miliarde de reţete pentru antidepresive. Milioane dintre ele sunt pentru copii sub 18 ani. Numărul oamenilor cu depresii severe depăşeşte cu mult numărul celor care se tratează pentru asta. Un milion de oameni din întreaga lume se sinucid anual."

Ambele citate de mai sus au legătură cu documentarul pe care-l dau mai departe astăzi: "Vocea - Cosmosul și Universul cuantic" - un documentar care justifică necesitatea unor schimbări radicale (*link*) nu doar la nivel individual ci și la scara întregii societăți.

Îl propun spre vizionare astăzi nu doar pentru că este foarte potrivit pentru cifra rotundă - 50 - la care a ajuns seria cu titlul de mai sus ci și pentru că vine cu un conținut substanțial de conexiuni vizibile dar și subtile între toate informațiile prezentate în celelalte documentare plus multe alte conexiuni pe care puțini oameni le-au conștientizat.


Filmul reunește părerile unui foarte mare număr de experți din numeroase domenii: oameni de știință, mistici, reprezentanți ai diferitelor religii, laici, oameni obișnuiți care au avut experiențe spirituale extraordinare, oameni care eu experimentat moartea clinică, exploratori ai conștiinței, etc. Este realizat de David Sereda care a reușit să ia interviuri acestor personalități: James Law, Roger D. Nelson (directorul Proiectului Conștiința Globală), James Kirkland, Rachel Olson, Krishna Das, Prof. Robert Thurman, Dr. Lynn Sereda, Dr. Gary Schwartz (profesor de psihologie, medicină, neurologie, psihiatrie, chirurgie și de la Universitatea din Arizona), Dr. Stanley Krippner și mulți alții care sunt în mare parte necunoscuți în România.

Documentarul conectează noțiuni despre emisia de biofotoni de către organismele vii și ADN-ul uman, transmiterea instantanee la distanță a informației, atingerea stărilor mistice de conștientizare, studii a peste 1400 de experiențe de moarte clinică și multe altele - toate venind împreună pentru a contura răspunsuri la întrebările cele mai profunde ale vieții. Consider că este un documentar care merită toată atenția și merită cu adevărat dat mai departe pentru calitatea informațiilor pe care le conține fiind într-adevăr util tuturor celor care caută să-și extindă înțelegerea asupra conștiinței umane.

Închei prezentarea reamintind că trecerea intuitivă dincolo de părerile celor intervievați și păstrarea unei minime detașări de informațiile și percepțiile personale ale acestora pot asigura construirea răspunsurilor proprii - care sunt de fapt cele mai importante. Vă doresc vizionare plăcută și cu folos..(* Dacă filmul nu apare la prima afișare, reîncărcați pagina.)


Mulțumiri domnului Marian Matei pentru traducerea și sincronizarea acestui documentar și a multor alte materiale la fel de importante.

Articole cu informații conectate se găsesc în toată seria "Informații care mi-au schimbat viața", dar dacă ar fi să recomand ca și completare le-aș alege pe acelea care se găsesc aici-link, aici-link și aici-link. Toate link-urile pe care le-am recomandat în articolul precedent aici-link au legătură cu înțelegerea conștiinței, deci le recomand de asemenea, valabile fiind și recomandările de cărți din același articol.

În plus, recomand astăzi următoarele cărți cu informații prețioase pentru cei pasionați de cunoaștere (transport gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
- "Proiectul Sfera" - Miceal Ledwith, Klaus Heinemann - comandă online aici-link;
- "Doctorul cuantic. Ghidul unui fizician pentru sănătate și vindecare" - Amit Goswami - comandă online aici-link;
- "Viața secretă a Universului" - Amy Corzine - comandă online aici-link;
- "Splendoarea ascunsă" - Osho - comandă online aici-link.


Dacă ai ajuns pentru prima oară în căsuța mea virtuală, îți urez bun venit! Sper să găsești lucruri care să-ți aducă un strop de bine în plus. Poți folosi ca hartă a site-ului listele "Articole recomandate" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta). Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗



Un comentariu:

Razvan Ianculescu spunea...

Iti multumesc Adina pentru aceste materiale desavarsite, care mi-au venit in cel mai potrivit moment cu putinta. Nici nu avea cum sa fie altfel.

A doua parte a documentarului mi-a placut foarte mult pentru ca mi-a pus ordine in ganduri intr-un mod natural si simplu.