"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 24 noiembrie 2014

Noi cercetări științifice care demonstrează telepatia

"A-ţi pune întrebări nu-nseamnă a şi răspunde la toate, dar reprezintă atât de mult în Cunoaşterea ce-şi mută în fiecare clipă orizontul." - prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan
Am început cu acest citat al domnului profesor D.C. Dulcan deoarece întrebările au avut un rol foarte important și în viața mea și mi-au fost cei mai buni prieteni. Chiar dacă răspunsurile pe care le-am aflat în timp nu au fost dintre cele mai confortabile, nici neapărat aducătoare de certitudini, acestea mi-au făcut marele dar de a mă antrena și a mă conduce către concluzia că putem crește și rămâne "vii" doar atunci când trăim viața mereu curioși asemeni copiilor.
Una dintre ideile care a stârnit mereu curiozitatea oamenilor de-a lungul vremii, este ideea comunicării interumane la distanță (evident, fără dispozitive ajutătoare :)) - numită telepatie. Mi-amintesc că în copilărie eram convinsă că oamenii nu au avut nevoie de cuvinte de la Început și că vorbirea a apărut abia după o vreme, deși nu citisem și nu auzisem nicăieri vorbindu-se despre asta. M-am bucurat să regăsesc această idee și la alte persoane și chiar în emisiunea de mai jos în care Daniel Roxin îl are ca invitat pe cunoscutul prof.univ.dr. D.C. Dulcan. În acest nou material domnul profesor e oferă informații despre cercetările științifice care demonstrează această abilitate ce este proprie nu doar omului ci întregii lumi vii. Este o emisiune extrem de interesantă care merită fiecare minut investit, vizionare plăcută..


Teoria câmpurilor morfice explică foarte bine telepatia, iar cercetările făcute de autorul acestei teorii - Rupert Sheldrake - care se găsesc în conferința lui de aici-link - completează foarte bine informațiile din emisiunea de mai sus. Alte materiale video interesante cu domnul prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan se găsesc aici-link, aici-link și aici-link (se găsesc ușor celelalte). Dacă vreți să visați la vremurile când vom putea să facem asta cu toții, puteți intra aici-link sau aici-link.
Cărțile domnului prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan pot fi achiziționate online:
- "Inteligența materiei" - comandă online aici-link - transport gratuit;
- "În căutarea sensului pierdut" (ambele volume) - comandă online aici-link - transport gratuit - "Aceasta este o carte despre întrebări şi speranţă. Speranţa este, cu adevărat, un împrumut dar numai un împrumut făcut fericirii. Or, nu acesta este sensul?" - D.C. Dulcan.
- "Mintea de dincolo" - comandă online aici-link - transport gratuit;
- "Somnul rațiunii" (2014) - comandă online aici-link - transport gratuit.
***
*** Ultima ediție din acest an a workshop-ului "Regăsirea Potențialului Interior" va avea loc weekend-ul viitor la Iași. Vă aștept cu drag să petrecem două zile minunate într-o atmosferă caldă, specială. Conținutul acestui seminar interactiv, mărturii ale participanților și detalii despre înscriere se găsesc aici-link. Pentru că împreună e întotdeauna mai ușor. 
***
Dacă ești pentru prima dată în micul meu univers, îți urez bun venit! Firul roșu al acestea pagini este Dezvoltarea Personală Integrală - pe care am defnit-o aici-link. Listele "Articole recomandate", "Resurse video" și cea a cuvintelor cheie (coloana din dreapta) te vor ajuta să găsești mai ușor un subiect care să-ți placă. Te poți conecta cu articolele blogului prin abonare în formularul din coloana din dreapta. Te mai aștept,
cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Adina!
Aspecte interesante si fascinante ale cotidianului documentate cu probitate si cunoastere academica de domnul profesor, iscodit cu pricepere de Daniel Roxin. Multumesc pentru propunere.(E.A.)