"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 2 august 2015

Un dar pentru suflet (+ recomandare film)

Nu știu ce "film" văd oamenii în secundele dinaintea plecării din această lume, însă îmi place să cred că în acel momente ne amintim doar lucrurile care ne-au adus bucurie și bucuria pe care am adus-o în sufletele oamenilor pe care i-am întâlnit pe parcursul vieții. Pentru cei care au, e posibil să vadă și niscaiva frici, dar despre astea am tot vorbit și voi mai vorbi, însă altădată 😁. 

Bucuria este un... fenomen straniu. Spun asta deoarece atunci când o dăruim apare simultan în sufletul celuilalt și în al nostru astfel încât ne putem bucura de două ori.

Așa că astăzi mă voi bucura de cel puțin câteva sute de ori 😁 pentru că dau mai departe un scurt material video care sper să vă aducă măcar bucuria pe care mi-a adus-o mie.


Este vorba despre mesajul unei fetițe de doar 3 ani în care aceasta ne reamintește că putem dărui și celorlalți ceva din ceea ce noi avem mai mult.

Și este imposibil să nu găsim un astfel de "ceva". Și nu e vorba neapărat despre ceva material. Putem dărui o vorbă bună, o încurajare. Putem dărui prezența noastră și suportul nostru. Știți voi.. Sunt multe de dăruit care nu se văd dar EXISTĂ, lucruri care CONTEAZĂ enorm pentru cei de lângă noi. E un material terapeutic dacă îl privim prin ochii sufletului.. 💗


REMINDER: Te invit într-un loc de basm, într-o atmosferă de la suflet la suflet, într-o tabără cu un format unic, să regăsim Bucuria de A FI. Va fi o EXPERIENȚĂ care îți va schimba perspectiva și-ți va reda echilibrul. Într-un mod relaxat, "de vară", vom discuta despre experiențe concrete de viață și transformarea interioară autentică. Vom face o mulțime de exerciții și chestii faine despre care am amintit în descriere, dar am pregătit și multe surprize. Va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, iar detaliile organizatorice se găsesc pe pagina taberei AICI-link. Te aștept cu drag 💗
***
Dacă tot am amintit de pragul de plecare din această lume, recomand astăzi un film serial al cărui fir roșu urmărește căutarea unor dovezi ale faptului că moartea nu e chiar... sfârșitul vieții, ci poate a vieții așa cum o știm aici. Filmul se numește "Proof" ("Dovada") și este un serial foarte interesant și plin de suspans. Urmărindu-l, am avut senzația că fiecare episod pleacă de la o întâmplare reală, chiar dacă acest lucru nu este precizat. Serialul poate fi urmărit aici-link (unde se deschide primul episod, pentru celelalte episoade sunt link-uri sub video) sau aici-link (unde episoadele figurează în listă; *grijă la reclame).

***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. Acesta este articolul cu numărul 501, așa că ai de unde alege 😁. Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi listele "Articole recomandate" sau cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


Niciun comentariu: