"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 27 noiembrie 2015

Crearea realității - de la magie la radionică

Cum ar arăta lumea și viața dacă aceasta ar fi exact așa cum ți-ai dori? E o întrebare care ne-a trecut prin minte fiecăruia măcar o dată în viață, o întrebare care revine cu fiecare film ce conține ceva magie, cu fiecare număr de magie pe care îl vizionăm.

Descoperirile teoretice din fizica cuantică, dar mai ales cercetările experimentale care le-au confirmat în ultimii ani, au arătat că influențăm realitatea fie că suntem sau nu conștienți de acest fapt. Dacă dorim să o influențăm în mod conștient, atunci trebuie să aflăm cum funcționează lucrurile, de ce unele lucruri se întâmplă, iar altele nu. Iar asta nu e chiar atât de greu, ne trebuie doar niște...voință :)) și niște timp pe care să-l dedicăm cunoașterii.

Sunt multe informații despre crearea/modificarea conștientă a realității apărute în emisiuni, documentare, cărți și articole online însă, având în vedere complexitatea subiectului, consider că fiecare clarificare în plus este importantă.

De aceea mă bucur să dau mai departe astăzi o altă ediție a emisiunii "Mistere la granițele cunoașterii" realizată de domnul Daniel Roxin în care acesta îl are ca invitat pe domnul inginer Eugen Bărgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link).

Veți afla informații importante despre condițiile în care putem influența realitatea în mod conștient, efectele spectaculoase ale unor experimente, modalități reale și aplicabile de a ne modifica ADN-ul prin procedee radionice, despre demontarea engramelor negative din subconștient și multe alte lucruri utile pentru sănătatea corpului fizic și confortul nostru psiho-emoțional. Vizionare plăcută și...cu multe beneficii 


Ultimul tip de dispozitiv pus la dispoziție de echipa domnului ing. Eugen Bârgăoanu este Mind Synergy II - beneficiile acestuia le găsiți AICI-link (unde se poate și comanda online).

Cel din fotografia alăturată (prima) este Bio Synergy din dotarea proprie :)) - beneficii și link de comandă AICI-link.

În foto 2 este dispozitivul Atlantis (tot din dotarea proprie) ale cărui beneficii și link de comandă online le găsiți AICI-link. 
E important să știți că ASTĂZI este singura zi din an când dispozitivele se pot cumpăra cu 31% reducere, deci...enjoy!
*
*    *
Alte trei emisiuni la care a participat domnul Eugen Bârgăoanu pot fi vizionate aici-link, aici-link și aici-link.

Iată și câteva cărți care conțin informații utile despre funcționarea minții și a creierului nostru:
"Ghid practic de radionică" -Michel Grenier- comandă online aici-link.
"Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link;
"Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
"Secretele creierului" -Sandra Aamodt, Sam Wang- comandă online aici-link;
"Puterea concentrării" -J. Canfield, M. V. Hansen, L. Hewitt- comandă online aici-link ;
"Puterea minții" -S. V. Devanda- comandă online aici-link;
"Manual de utilizare a creierului" -B. G. Bodenhamer, M. L. Hall- comandă online aici-link (1+2);
***
În cazul în care este prima dată când ai ajuns pe această pagină, îți spun bine ai venit! Sper ca ceea ce vei găsi să răspundă întrebărilor și căutărilor tale, astfel încât să-ți placă să te întorci din când în când. 520 de articole te așteaptă, așa că ai de unde alege :)) Pentru a căuta mai ușor un subiect poți folosi listele "Articole recomandate", Resurse video, cuvintele cheie sau căsuța "caută" din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişareNiciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...