"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

luni, 8 noiembrie 2010

Fitness-ul mental

În ultima vreme au apărut foarte multe informații privind capacitățile creierului și minții noastre și chiar despre metodele prin care ne putem dezvolta aceste capacități.

Printre materialele pe care le-am studiat de curând s-a numărat și una dintre edițiile emisiunii Conspirația tăcerii realizată de domnul gen. Emil Străinu, ediție extrem de interesantă în care acesta îl are ca invitat pe domnul inginer Eugen Bărgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link).

Printre informațiile vehiculate mi-a atras atenția noțiunea de fitness mental - concept mai puțin cunoscut în țara noastră dar foarte important pentru dezvoltarea noastră holistică. De aceea am considerat important să dau mai departe aici această emisiune. Vizionare plăcută și cu folos..


Dispozitivele realizate de domnul ing. Eugen Bârgăoanu împreună cu echipa sa se găsesc pe pagina AIM Group (link).
***
Recomand și câteva cărți foarte interesante care ne dezvăluie capacitățile de care vorbeam mai sus și metode de dezvoltare ale acestora (transportul cărților este gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
"Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link;
"Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
"Puterea minții. Descoperirea și disciplinarea forței mentale" -Swami Vishnu Devanda- comandă online aici-link;
"Puterea concentrării" -Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Les Hewitt- comandă online aici-link ;
"Schimbând gândirea îți schimbi viața" -Brian Tracy- comandă online aici-link.
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată aici, îți spun bine ai venit!  Sper să-ți placă ce vei găsi și să te întorci din când în când. Poți căuta subiectul dorit folosind listele "Articole recomandate", cuvintele cheie și căsuța "caută" din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag  💗*>:D< îmbrăţişareRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...