"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 21 iulie 2017

De ce este dezvoltarea personală o prioritate

"A încerca să schimbăm lumea înainte de a ne schimba conceptul despre noi înșine înseamnă a lupta împotriva firii lucrurilor. Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară. Precum înăuntru, așa și afară." - Neville Goddard

Chiar cred că schimbarea exterioară vine de la sine când fiecare dintre noi își va schimba perspectiva din care privește lumea și viața. Mai cred că celelalte încercări ale noastre de a schimba doar exteriorul sunt și vor fi sortite eșecului. Viața îmi confirmă asta în fiecare zi, ca să nu uit 😁, dar cei care nu s-au convins încă pot continua să încerce 😄.


Din acest motiv, deși am mai vorbit despre aceste lucruri, m-am gândit că merită să aduc câteva update-uri în cadrul unei emisiuni din seria "Universul Cunoașterii" realizată de Constantin Luca la CNS TV (căruia îi mulțumesc pentru invitație).

Am vorbit despre importanța și avantajele autocunoașterii și dezvoltării personale, despre importanța deciziilor conștiente (cu consecințe asumate) și de ce merită să investim timp și energie în parcurgerea conștientă a procesului de transformare interioară. Dar nu o să lungesc introducerea deoarece știu că cei interesați o vor urmări oricum, iar a-i convinge pe cei dezinteresați ar fi un demers inutil. Vizionare plăcută și.. cu folos.


! Dacă dorești să te autodepășești sau vrei o ghidare/susținere în transformarea interioară - îți pot fi alături. Îmi poți scrie un mesaj pe adresa: adina.amironesei@yahoo.com și vom programa o ședință de consiliere. Despre mine găsești informații aici-link.
***

Deși simpla lectură a unor cărți nu e suficientă, totuși aceasta poate fi un punct de plecare, așa că, iată mai o selecție de suflet:
- "Marele TU! Descoperiți comorile dinlăuntrul vostru" -Rene de Lassus- comandă online aici-link;
- "Dă sens vieții. Cum să alegi ceea ce contează" -John C. Maxwell- comandă online aici-link;
- "Drumul către tine însuți" -M. Scott Peck- comandă online aici-link;
- "Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege" -Jacques Salomé- comandă online aici-link;
- "Curajul de a fi tu însuți" -Jacques Salomé- comandă online aici-link.
***
Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit! Articolele pe care le vei găsi aici cuprind informații utile pentru dezvoltarea noastră dar și recomandări de filme sau materiale video ce aduc bucurie pentru suflet. Poți căuta un subiect care îți place folosind lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗



2 comentarii:

Anonim spunea...

dragi oameni frumosi, superba emisiune ati facut...
eu as adauga, totusi, ca ma simt perfecta EXACT asa cum sunt, si recomand tuturor sa se simta asa.. o zi magica sa aveti..

Adina Amironesei spunea...

@ Anonim:
Majoritatea oamenilor au luat de bun sloganul "sunt perfect așa cum sunt" pentru a-și băga sub preș problemele psiho-emoționale nerezolvate și a se vedea imaculați, dar probabil nu e cazul tău.
Ai recomanda și psihopaților, criminalilor, pedofililor, celor care torturează animale, etc. să creadă că sunt perfecți așa cum sunt..?