"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 18 decembrie 2012

Viața - între informație și trăire


Trăim cu toții într-un ocean de informații și emoții încercând să păstrăm un echilibru între acestea, un echilibru în care să ne fie bine. Și totuși suntem bulversați fie de multitudinea de informații, fie de profunzimea emoțiilor noastre.

Câteodată ne pregătim psihic îndelung pentru diverse situații și totuși viața ne ia aproape mereu pe nepregătite aproape asemeni iernii care ne acoperă cu zăpadă în aceste zile. Chiar și jocul informațiilor dezechilibre creează în mintea noastră și uneori nu știm ce să alegem, ce să credem și ce nu.

Despre cum cum ar putea fi păstrat echilibrul între informații și trăiri, despre cum ar fi posibil să discernem între informațiile care vin către noi pe diverse canale informative, despre construirea viitorului clipă de clipă, despre creativitate și unicitate, despre cum ne infuențează credințele noastre viața sub toate aspectele - despre toate acestea într-o nouă ediție a emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" împreună cu Maria Avrămasca.
Vizionare plăcută!


Am vorbit în emisiune la un moment dat despre multivers, pentru cei care vor detalii privind acest subiect aici-link și aici-link
Alte ediții ale emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" sunt postate în articole care pot fi accesate aici-link .
Dacă este prima dată când ai pășit pragul acestui mic univers, îți urez bun venit! Sper ca ceea ce vei găsi aici să-ți aducă măcar un strop de informație și un gram de bucurie în plus. Listele "Articole recomandate", Resurse video, cea a cuvintelor cheie din coloana din dreapta și căsuța "caută" din aceeași coloană (sus) te pot ajuta să găsești mai ușor un subiect care îți place. Poți primi direct pe mail articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în formularul din dreapta. Te mai aștept,
cu drag  *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: