"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

duminică, 20 ianuarie 2013

Recomandare film - The 4400 [2004]

Probabil fiecare om s-a gândit măcar o dată cum ar arăta lumea noastră dacă am comunica telepatic sau cum ar fi dacă ne-am putea teleporta sau citi gândurile celorlalți. Asta deoarece abilitățile care se înscriu în sfera paranormalului au constituit de-a lungul istoriei subiecte de larg interes și de mare atracție.

Acum un an am găsit un serial excelent care mi-a oferit ocazia de a privi astăzi din alt unghi de vedere (decât la acea vreme) capacitățile numite în general paranormale.

Serialul se numește „The 4400” („Cei 4400”) și cred că nu e doar interesant ci și suficient de captivant pentru a merita efortul și timpul investit, fiind desigur un bun exercițiu de imaginație din seria (click) celor pe care le-am mai recomandat aici.

Serialul are acest titlu deoarece reprezinta povestea a 4400 de oameni care au dispărut inexplicabil în momente diferite pe parcursul a 50 de ani dar care reapar pe Pământ simultan în același loc, fiecare dintre aceștia arătând neschimbați față de momentul dispariției și fără a-și aminti unde au fost și ce s-a întâmplat. Singurul lucru ce diferă față de momentul dispariției este faptul că fiecare are un simț în plus dezvoltat pe care este capabil să îl stăpânească (controleze).

Filmul poate fi vizionat online subtitrat aici (click) sau aici-link (sunt 4 sezoane, *cu muuulte reclame).
Iată primul episod din primul sezon. Sper să vă placă! Vizionare plăcută!


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Ideea centrală a acestei pagini este Dezvoltarea Personală Integrală așa cum am definit-o aici-link. Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate", lista de cuvinte cheie și căsuța "caută" din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


2 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate filmul se termina cand devine mai interesant. De fapt credem ca l-au intrerupt ca incepea sa fie prea bun.

Adina Amironesei spunea...

@ Anonim:
Da, dar chiar și așa, cele 4 sezoane constituie un exercițiu util de imaginație, "povestea" fiind suficient de lungă încât să poată oferi după vizionare o înțelegere profundă a abilităților respective și a celorlalte evenimente din film.
Plus că ne lasă imaginația să creeze o infinitate de posibile continuări.:)