"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

miercuri, 22 mai 2013

Informații care mi-au schimbat viața (10)

Este ușor de observat că din ce în ce mai mulți oameni apelează la metode alternative de vindecare și că aceste metode îți câștigă locul meritat alături de metodele utilizate în medicina clasică.

Din ce în ce mai mulți oameni observă cum același tratament recomandat mai multor persoane vindecă doar unele cazuri iar altele nu, ceea ce demonstrează încă o dată că starea noastră de sănătate este influențată de mult mai mulți factori decât este luat în considerare în momentul actual în medicina alopată.

Dovezile privind influența gândurilor, a intenției și credințelor noastre asupra procesului de vindecare sunt pe zi ce trece din ce în ce mai multe. Cred că fiecare dintre noi cunoaște cel puțin un caz de vindecare a cancerului fără ca medicii să-l poată explica deoarece nu a fost rezultatul tratamentului clasic. Medicina clasică nu a reușit să explice nici efectul placebo nici vindecările "miraculoase" deși procentul acestora crește continuu devenind greu de neglijat.


Filmul pe care îl recomand astăzi "The LivingMatrix - The Science of Healing" ("Matricea vie - știința vindecării") vine să susțină cu noi dovezi faptul că vindecarea bolilor este un proces personal, intim, unul care depinde de o rețea complexă factori specifici fiecărui caz în parte.

Pentru prima dată oamenii de stiință recunoscuți, cercetători și practicieni de medicină alternativă (Bruce Lipton, Rupert Sheldrake, Dean Radin, Edgar Mitchell, Lynne McTaggart, Peter Fraser, Eric Pearl și mulți alții) împărtășesc cele mai recente descoperiri ale științei, cercetări care revoluționează metodele de vindecare clasice. Alături de acești cercetători în film apar și oameni care s-au confruntat cu probleme grave de sănătate care spun aici povestea vindecării lor.


Dincolo de dovezile incontestabile pe care le aduce, acest film documentar este unul provocator care zdruncină din temelii conceptul clasic despre vindecare și despre natura sănătății umane, de aceea consider că se încadrează perfect în seria cu titlul "Informații care mi-au schimbat viața". Vizionare plăcută!


Cărțile lui Bruce Lipton care nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă sunt:
- "Biologia credinței" - comandă online aici-link sau aici-link;
- "Evoluția spontană" - comandă online aici-link sau aici-link;
- "Efectul de lună de miere" - comandă online aici-link sau aici-link.

Seria "Informații care mi-au schimbat viața" se găsește aici (link). Articole cu Bruce Lipton se mai găsesc aici (link) iar cu Rupert Sheldrake - aici (link).


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Am pornit acum câțiva ani această pagină ca un hobby, dar în timp, aceasta s-a transformat în pasiune și a ajuns să-mi schimbe viața. Poți căuta un subiect anume utilizând listele "Articole recomandate" și cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag 💗


7 comentarii:

Razvan Ianculescu spunea...

Uau, foarte interesanta relatarea. Foarte tare,
Multumim!

Gabriela Craciun spunea...

Multumesc din suflet!

Atlant55 spunea...

Sunt Mircea M. din Alba si va felicit pentru publicitatea si raspandisrea acestor informatii. Personal am ales informatiile bioenergoterapeutului rus Sergei Nikolaevici Lazarev. Sunt 25 de carti in Federatia Rusa si 14 publicate aici in Romania. Te rezolva nu doar de "boli" ci si de incurcaturile vietii, in care intrii din necunostita de cauza. Trebuie doar putin bun-simt cu tine insuti... Si mai necesita un nivel minim de cunostinte de metafizica. Exemplu, link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caSjuXh0TwU

Anonim spunea...

toti musai sa fiti agramati si analfabeti?

Adina Amironesei spunea...

@ Anonim:
Cine te-a supărat?..

Anonim spunea...

unde gasesc carti de Lazarev?

Unknown spunea...

buna seara
sunt convins de ce ati spus mai sus in comentariul dumneavoastra poate asa invata mai multa lume ce inseamna conectarea Karmei la matricea universului si tot odata inteleg ce inseamna a face economie la alimente si va invata sa regenereze energia trupului care este parte din materia universului numai prin aceste invataturi poate sa isi gaseasca vindecarea celulelor bolnave (intreruperea partiala de energie )totul este sa intelegem ce trebuie facut sa regeneram energia consumata si sa nu luam de buna acele reclame cu consumurile haotice corpul este cel care cere singur si ce are lipsa trebuie inteles ca el ne spune singur unde gasim cei trebuie precum avem o pofta de banana inseamna ca trebuie fosfor este doar un exemplu dar se poate conecta toti la acea MATRICE si se va intampla multe minuni