"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

vineri, 28 iunie 2013

Despre pasiune și valorile vieții noastre

Desigur ați văzut oameni care sunt atât de pasionați de ceea ce fac încât uită de existența lucrurilor din jurul lor și chiar de existența timpului. Ați văzut cum se simt ca și cum ar exista doar ei și pasiunea lor, nimic altceva, ați văzut cum radiază pur și simplu. Posibil să fii chiar tu, cel ce care citești acest text, unul dintre acei oameni pasionați de ceea ce fac și atunci știi sigur cum e. Știi sigur că nimic nu poate înlocui bucuria de a face ceea ce-ți place.

Desigur tuturor ne place să facem diverse lucruri, să avem diverse preocupări, însă una singură este cea care ne aduce bucuria aceea care nu poate fi descrisă în cuvinte. Una singură este activitatea în care se împletesc 100% armonios talentul nostru principal, abilitățile sau într-un singur cuvânt vocația. Cineva spunea că "Dumnezeu e încântat privindu-ne făcând ceea ce ne place". În sensul clasic sau metaforic, oricum ar fi, sunt sigură că așa este.

Cunosc multe personalități care vorbesc cu pasiune despre pasiune, dar astăzi m-am gândit să vă împărtășesc viziunea lui Rick Warren despre aceasta, autor al cărții "Viața ghidată de țeluri", lui aparținându-i și citatul de mai sus. Cu siguranță vă va cuceri, vizionare plăcută!


Cu o legătură mai puțin vizibilă dar importantă sunt și articolele de aici (link), aici (link) dar și acesta (link).
Dacă esti pentru prima dată pe această pagină îți urez bun venit! Poți alege un subiect care îți place din tabelul cuvintelor cheie din coloana din dreapta.
Cu drag   *>:D< îmbrăţişare

Niciun comentariu: