"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

joi, 15 ianuarie 2015

Puterea extraordinară a gândurilor și misterele radionicii

Dintre toate "dotările" minunatei ființe umane, mintea și gândurile sunt încă mistere departe de a fi total elucidate. Nu mai este un secret pentru (aproape) nimeni faptul că din ce în ce mai multe cercetări științifice demonstrează influența determinantă a gândurilor asupra stării noastre de sănătate și armonie. Deoarece mecanismul prin care gândurile produc această influență nu este pe deplin înțeles, mulți oameni sunt încă sceptici asupra ideii.

Puțini oameni știu că omul nu se poate concentra pe un singur gând nici măcar 10 secunde din cauza interferenței altor câteva sute care ne trec prin minte în același timp. Radionica - definită de unii autori drept știința rezonanței - vine să explice concentrarea și dirijarea energiei subtile a emisiilor generate de forme prin puterea gândirii care este creatoare de realitate.

Un lucru extraordinar de interesant mi s-a părut faptul că strămoșii noștri daci foloseau principiile de bază ale acestei științe pe care noi abia o (re)descoperim astăzi, dovadă fiind forma deosebită a brățărilor dacice - adevărate dispozitive radionice (link).

Pentru că mi-am spus deja părerea de mai multe ori în privința rezonanței și influenței gândurilor noastre asupra sănătății și a realității în care trăim, mă rezum astăzi la a da mai departe o emisiune foarte interesantă numai bună pentru cei care vor să înțeleagă mai bine mecanismele ce guvernează crearea realității.

Este vorba despre una dintre edițiile emisiunii "Față în față cu necunoscutul" realizate de Lucian Iordănescu, ediție în care îl are ca invitat pe domnul ing. Eugen Bârgăoanu - președintele AIM Group, premiat la mai multe saloane de invenții și inovații (link)

Consider că emisiunea merită toată atenția având în vedere bogăția de informații pe care o conține, multitudinea de clarificări privind emisiile noastre mentale și energetice și influența lor asupra stării noastre de sănătate și armonie interioară. Vizionare plăcută.


Ultimul tip de dispozitiv pus la dispoziție de echipa domnului ing. Eugen Bârgăoanu este Mind Synergy II - beneficiile acestuia le găsiți AICI-link (unde se poate și comanda online).

Pentru dispozitivul Mind Synergy II s-au lansat și 3 programe:
1. Hipertensiune - metode complementare complexe de abordare a hipertensiunii arteriale și îmbunătățire a sănătății - detalii aici-link,
2. Învațare Accelerată - cum să-ți simplifici munca în dezvoltare personală folosind tehnici de fotografiere mentală și învățare acceelerată - detalii aici-link,
3. Motivație - cum să-ți păstrezi un nivel constant al motivației si să-ți materializezi în forță orice obiectiv - detalii aici-link.

Dispozitivul din fotografia alăturată (prima) este Bio Synergy din dotarea proprie 😁 - beneficii și link de comandă AICI-link.

În foto 2 este dispozitivul Atlantis (tot din dotarea proprie) ale cărui beneficii și link de comandă online le găsiți AICI-link. 
***
Articole conectate: un documentar important există aici-link + materialele care de aici-link și aici-link.

Iată și câteva cărți foarte utile pe care le recomand tuturor celor care vor să aprofundeze subiectul (transportul cărților este gratuit pentru orice comandă oriunde în țară):
- "Ghid practic de radionică" -Michel Grenier- comandă online aici-link;
- "Puterea magică a gândului" -David J. Schwartz- comandă online aici-link;
- "Frecvența. Puterea vibrației personale" -Penney Peirce- comandă online aici-link;
- "Puterea minții. Descoperirea și disciplinarea forței mentale" -Swami Vishnu Devanda- comandă online aici-link;
- "Puterea concentrării" -Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Les Hewitt- comandă online aici-link ;
- "Schimbând gândirea îți schimbi viața" -Brian Tracy- comandă online aici-link.


Dacă ai ajuns pentru prima dată în căsuța mea virtuală, îți spun bine ai venit!  Găsești aici sute de articole ce cuprind informații utile pentru dezvoltarea noastră dar și pentru a aduce bucurie în suflet. Te poți "orienta" în căutarea unui subiect folosind lista cuvintelor cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept,
cu drag 💗

Niciun comentariu: