"Fiecare pas spre tine însuți e un pas spre Univers și fiecare pas spre Univers e un pas spre tine însuți.
Dar armonia se naște când cunoașterea de sine și cunoașterea Universului merg mână în mână într-o simetrie perfectă."©

marți, 6 noiembrie 2012

Libertatea - coordonate energetice

Există multe unghiuri din care putem privi libertatea. Însă când vine vorba despre câmpul nostru energetic, multe dintre informațiile cu care intrăm în contact par destul de greu de aplicat în realitatea imediată, în viața noastră cotidiană. În acest context, cred că avem nevoie de o înțelegere profundă a acestui concept în vederea înțelegerii surselor de conflict, a demontării acestora și armonizării relațiilor pe care le avem.

Așa cum spuneam în articolul/emisiunea "Libertatea"(link), pentru a înțelege lucrurile în profunzime consider că este necesar să conectăm numeroasele semnificații ale acestui cuvânt.

Plecând de la libertatea noastră între destin și liber arbitru am dezvoltat câteva idei despre legăturile noastre la nivel energetic care ne limitează libertatea, despre necesitatea autenticității, despre dependențele noastre și limitările pe care le produc acestea, despre manipularea energetică, despre modul în care ne limitează credințele și despre câteva moduri de a redobândi libertatea/autonomia energetică - toate acestea într-o nouă ediție a emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" împreună cu Maria Avrămasca (căreia îi mulțumesc pentru invitația la emisiune).

Vizionare plăcută!


Despre relațiile interumane din punct de vedere energetic am scris/vorbit aici (click).
Alte ediții ale emisiunii "Viața privită prin ochii sufletului" sunt postate în articole care există aici (click).


Dacă ești pentru prima dată în acest spațiu virtual, îți urez bun venit! Ideea centrală a acestei pagini este Dezvoltarea Personală Integrală așa cum am definit-o aici-link. Poți căuta un subiect care să-ți placă utilizând listele "Articole recomandate" sau folosind cuvintele cheie din coloana din dreapta. Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail articole, recomandări de filme, dar și alte materiale care nu apar pe blog. Te mai aștept
cu drag   *>:D< îmbrăţişare


Niciun comentariu: